Schauen Sie sich unser Angebot an 

Mehr erfahren

 
 
 
Sejem Mesto Kdaj? Hala / Prostor Internetna stran
MOS  Celje (SLO)  11.09 - 16.09    http://www.ce-sejem.si/
IFP Plovdiv (BG)  24.09 - 29.09   http://www.fair.bg/bg/

Dach und Holz Köln 2018


Od 20.2. do 23.2.2018 smo se uspešno udeležili sejma Dach und Holz v Kolnu. Tam smo se predstavili z upogibnim strojem HKS-CNC 6m Profi, ki s programsko opremo Pathfinder omogoča hitro in enostavno izdelavo profilov različnih oblik in dimenzij. Na stroju je bila tudi prikazana enostavna in hitra nastavitev radija krivljenja in s tem enostavno upogibanje različnih debelin pločevine. Poleg tega smo na sejmu predstavili še svojo linijo strojev za razrez pločevine Ferro-Rez. Cilj projekta je bil povečanje tržnega deleža prepoznavnosti v osrenjem in severnem delu Evrope. Naložbo sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


Dachkongress Linz 2018

Strojegradnja SAS je v februarju 2018 predstavila svojo paleto izdelkov na pomembneh dogodku avstrijskih kleparjev in krovcev. Od 1. do 2. februarja se je s svojim razstavni tovornjakom udeležila 9. Avstrijskega Dachkongresa. Na njem so se predstavili s 2 m večnamenskim upogibnim strojev, na katerem so prikazali vse tri tipe upogibnih strojev (HKS-CNC, HKS-Cs in HKS-Pf). 

 
 
 

Fair Budma-Poznan Poland 2019

Fair Budma-Poznan Poland 2019

For the first time this year we have attended the fair in Poland. The fair was happening in the city of Poznan, where we had the opportunity to present our latest products also on this market!

The exhibition featured as many as 1000 exhibitors from 30 countries around the world. The fair was well visited, as 50,000 visitors from 49 countries came to the fair.

 
 
 

Messen 2018