Schauen Sie sich unser Angebot an 

Mehr erfahren

 
 
 
Sejem Mesto Kdaj? Hala / Prostor Internetna stran
MOS  Celje (SLO)  11.09 - 16.09    http://www.ce-sejem.si/
IFP Plovdiv (BG)  24.09 - 29.09   http://www.fair.bg/bg/

Dach und Holz Köln 2018


Od 20.2. do 23.2.2018 smo se uspešno udeležili sejma Dach und Holz v Kolnu. Tam smo se predstavili z upogibnim strojem HKS-CNC 6m Profi, ki s programsko opremo Pathfinder omogoča hitro in enostavno izdelavo profilov različnih oblik in dimenzij. Na stroju je bila tudi prikazana enostavna in hitra nastavitev radija krivljenja in s tem enostavno upogibanje različnih debelin pločevine. Poleg tega smo na sejmu predstavili še svojo linijo strojev za razrez pločevine Ferro-Rez. Cilj projekta je bil povečanje tržnega deleža prepoznavnosti v osrenjem in severnem delu Evrope. Naložbo sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


Dachkongress Linz 2018

Strojegradnja SAS je v februarju 2018 predstavila svojo paleto izdelkov na pomembneh dogodku avstrijskih kleparjev in krovcev. Od 1. do 2. februarja se je s svojim razstavni tovornjakom udeležila 9. Avstrijskega Dachkongresa. Na njem so se predstavili s 2 m večnamenskim upogibnim strojev, na katerem so prikazali vse tri tipe upogibnih strojev (HKS-CNC, HKS-Cs in HKS-Pf). 

 
 
 

Messen

 
Sort by:
 
 • Messetermine

  MOS  | Celje (SLO) | 10.09 - 15.09

  IFP  | Plovdiv (BG) | 24.09 - 29.09

  Mehr ...
   
 • SEEBBE Beograd - Serbia 2019

  Fair in Belgrade was the end of the "Spring Fair Tour"! The fair attracts visitors coming from neighboring countries, which gives us the opportunity to make new acquaintances with a large number of potential customers.
  Mehr ...
   
 • Fair Budma-Poznan Poland 2019

  For the first time this year we have attend the fair in Poznan, Poland - where we had the opportunity to present our latest products!
  Mehr ...
   
 • Construma Budapest- 2019

  We were participating at the Construma-Budapest fair, which was held from 3.4. until 7.4.2019 in Budapest.Construma Budapest is already distinguished fair and is especially important for the construction business.
  Mehr ...
   
 • Fair STŘECHY PRAHA - PRAUGE 2019

  For the third year in a row we have been presenting our business in Prague, Czech! As many as 167 companies took part in the fair, which attracted a large number of visitors from different countries.
  Mehr ...
   
 • Sejem Dach und Holz Köln 2018

  Od 20.2. do 23.2.2018 smo se uspešno udeležili sejma Dach und Holz v Kolnu. Tam smo se predstavili z upogibnim strojem HKS-CNC 6m Profi, ki s programsko opremo Pathfinder omogoča hitro in enostavno izdelavo profilov različnih oblik in dimenzij.
  Mehr ...
   
 • Dachkongress Linz 2018

  Strojegradnja SAS je v februarju 2018 predstavila svojo paleto izdelkov na pomembneh dogodku avstrijskih kleparjev in krovcev. Od 1. do 2. februarja se je s svojim razstavni tovornjakom udeležila 9. Avstrijskega Dachkongresa.
  Mehr ...
   
 
 
 

Messen 2018