Dach und Holz Stuttgart 2020


Strojegradnja SAS se je predstavila na mednarodno priznanem sejmu DACH & HOLZ International 2020, v Stuttgartu, ki je potekal od 28.1.2020 do 31.1.2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022. Cilj projekta je povečanje tržnega deleža v Evropi in zagotavljnaje konkurenčnosti na trgu. Sejem se je ponovno izkazal za enega izmed najpomembnejših kleparsko, tesarski sejem v Evropi.

Veliki razstavni sejemski prostor nam je omočil, da smo predstavili več izdelkov iz naše ponudbe in predstavili blagovno znamko večjemu številu udeležencev sejma. Predstavili smo se z zmogljivejšem in dodelanim modelom hidravličnega krivilnega stroja, ki omogoča upogibanje debelejše pločevine ter izboljšanim Ferro Rezom – škarjami za vzdolžni razrez pločevine.Upogibnim strojem HKS-CNC Profi, HKS-Cs Profi, HKS E Profi in HKS-Pf Profi lahko s povečanjem konstrukcijske in hidravlične moči povečamo maksimalno debelino upogibanja na 1,5mm za aluminij ali do 2mm za jeklo. Krivilni stroji so lahko opremljeni z škarjami, ki režejo do debeline 1,5mm jekla. Hkrati obstaja možnost dodatne opreme, kadar pozicioniramo avtomatske škarje na spodnjem delu hidravličnega stroja in s tem povečamo prostor za upogibanje na zgornjem delu stroja.

Ferro Rezo – škarje za vzdolžni razrez pločevine smo izpopolnili in tako na trg ponudili cenovno ugoden in kakovosten produkt. Škarje prečno režejo z giljotino, vzdolžno pa z tremi do petimi kolutnimi noži, ki se nastavljajo ročno in lahko režejo do debeline 1mm pločevine.

 

 

 

 

 

 
 
 

Sejmi

 
 
 • Sejem DACH & HOLZ 2020

  Strojegradnja SAS se je predstavila na mednarodno priznanem sejmu DACH & HOLZ 2020, v Stuttgartu, ki se je ponovno izkazal za enega izmed najpomembnejših kleparsko, tesarski sejem v Evropi. Predstavili smo se z zmogljivejšem in dodelanim modelom hidravličnega krivilnega stroja, ki omogoča upogibanje debelejše pločevine ter izboljšanim Ferro Rezom – škarjami za vzdolžni razrez pločevine.
  Več o ... Več »
   
 • Napoved sejmov

  DACH+HOLZ International KÖLN, Nemčija

  05. - 08.07.2022

  https://www.dach-holz.com/

   

  Več o ... Več »
   
 • SEEBBE Beograd - Sejem Srbija 2019

  Zaključek "spomladansko sejemske turneje" je bil sejem v Beogradu! Sejem privablja obiskovalce, ki prihajajo tudi iz sosednjih držav, kar nam daje možnost, da sklenemo nova poznanstva z večjim številom potencialnih strank.
  Več o ... Več »
   
 • Sejem Budma-Poznan Poljska 2019

  Letos smo se prvič udeležili sejma na Poljskem, natančneje v mestu Poznan, kjer smo imeli možnost predstavit naše najnovejše produkte tudi na tem trgu! Na sejmu se je predstavilo kar 1000 razstavljavcev iz 30 držav po svetu.
  Več o ... Več »
   
 • Construma Budapest- sejem Budimpešta 2019

  Tudi letos nismo manjkali na sejmu Construma-Budapest, ki se je odvijal od 3.4. do 7.4.2019 v Budimpešti. Construma Budapest je že uveljavljen gradbeni sejem, katerega se vsako leto udeleži veliko število razstavljavcev kot obiskovalcev.
  Več o ... Več »
   
 • SEJEM STŘECHY PRAHA - PRAGA 2019

  Predstavitev na sejmu v Pragi je bila ponovno odlična. Letos smo se na češkem predstavili že tretjo leto zapored! Na sejmu je sodelovalo kar 167 podjetij, ki je pritegnilo veliko število obiskovalcev iz različnih držav.
  Več o ... Več »
   
 • Sejem Dach und Holz Köln 2018

  Od 20.2. do 23.2.2018 smo se uspešno udeležili sejma Dach und Holz v Kolnu. Tam smo se predstavili z upogibnim strojem HKS-CNC 6m Profi, ki s programsko opremo Pathfinder omogoča hitro in enostavno izdelavo profilov različnih oblik in dimenzij.
  Več o ... Več »
   
 • Dachkongress Linz 2018

  Strojegradnja SAS je v februarju 2018 predstavila svojo paleto izdelkov na pomembneh dogodku avstrijskih kleparjev in krovcev. Od 1. do 2. februarja se je s svojim razstavni tovornjakom udeležila 9. Avstrijskega Dachkongresa.
  Več o ... Več »
   
 
 
 

Sejmi 2018