AKTUALNO

 

 Udeležba na sejmu DACH & HOLZ 2020, v Stuttgartu.  Preverite!

 
 
 

 

Dach und Holz Stuttgart 2020


Strojegradnja SAS se je predstavila na mednarodno priznanem sejmu DACH & HOLZ 2020, v Stuttgartu. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Sejem se je ponovno izkazal za enega izmed najpomembnejših kleparsko, tesarski sejem v Evropi. Predstavili smo se z zmogljivejšem in dodelanim modelom hidravličnega krivilnega stroja, ki omogoča upogibanje debelejše pločevine ter izboljšanim Ferro Rezom – škarjami za vzdolžni razrez pločevine.Upogibnim strojem HKS-CNC Profi, HKS-Cs Profi, HKS E Profi in HKS-Pf Profi lahko s povečanjem konstrukcijske in hidravlične moči povečamo maksimalno debelino upogibanja na 1,5mm za aluminij ali do 2mm za jeklo. Krivilni stroji so lahko opremljeni z škarjami, ki režejo do debeline 1,5mm jekla. Hkrati obstaja možnost dodatne opreme, kadar pozicioniramo avtomatske škarje na spodnjem delu hidravličnega stroja in s tem povečamo prostor za upogibanje na zgornjem delu stroja.

Ferro Rezo – škarje za vzdolžni razrez pločevine smo izpopolnili in tako na trg ponudili cenovno ugoden in kakovosten produkt. Škarje prečno režejo z giljotino, vzdolžno pa z tremi do petimi kolutnimi noži, ki se nastavljajo ročno in lahko režejo do debeline 1mm pločevine.

 

Cilj projekta je povečanje tržnega deleža v Evropi in zagotavljnaje konkurenčnosti na  trgu. Naložbo sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

 

 

 
 
 

Sejem Budma-Poznan Poljska 2019

Sejem Budma-Poznan Poljska 2019

Letos smo se prvič udeležili sejma na Poljskem, natančneje v mestu Poznan, kjer smo imeli možnost predstavit naše najnovejše produkte tudi na tem trgu! Na sejmu se je predstavilo kar 1000 razstavljavcev iz 30 držav po svetu.

Naš razstavni tovornjak je bil na sejmu odlično obiskan, kakor je bil tudi dobro obiskan sam sejem, katerega se je udeležilo kar 50.000 obiskovalcev iz 49 držav.

 
 
 

Sejmi 2018