AKTUALNO

 

 Udeležba na sejmu DACH & HOLZ 2020, v Stuttgartu.  Preverite!

 
 
 

 

Dach und Holz Stuttgart 2020


Strojegradnja SAS se je predstavila na mednarodno priznanem sejmu DACH & HOLZ 2020, v Stuttgartu. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Sejem se je ponovno izkazal za enega izmed najpomembnejših kleparsko, tesarski sejem v Evropi. Predstavili smo se z zmogljivejšem in dodelanim modelom hidravličnega krivilnega stroja, ki omogoča upogibanje debelejše pločevine ter izboljšanim Ferro Rezom – škarjami za vzdolžni razrez pločevine.Upogibnim strojem HKS-CNC Profi, HKS-Cs Profi, HKS E Profi in HKS-Pf Profi lahko s povečanjem konstrukcijske in hidravlične moči povečamo maksimalno debelino upogibanja na 1,5mm za aluminij ali do 2mm za jeklo. Krivilni stroji so lahko opremljeni z škarjami, ki režejo do debeline 1,5mm jekla. Hkrati obstaja možnost dodatne opreme, kadar pozicioniramo avtomatske škarje na spodnjem delu hidravličnega stroja in s tem povečamo prostor za upogibanje na zgornjem delu stroja.

Ferro Rezo – škarje za vzdolžni razrez pločevine smo izpopolnili in tako na trg ponudili cenovno ugoden in kakovosten produkt. Škarje prečno režejo z giljotino, vzdolžno pa z tremi do petimi kolutnimi noži, ki se nastavljajo ročno in lahko režejo do debeline 1mm pločevine.

 

Cilj projekta je povečanje tržnega deleža v Evropi in zagotavljnaje konkurenčnosti na  trgu. Naložbo sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

 

 

 
 
 

Dachkongress Linz 2018

Dachkongress Linz 2018

Strojegradnja SAS je v februarju 2018 predstavila svojo paleto izdelkov na pomembneh dogodku avstrijskih kleparjev in krovcev.

Od 1. do 2. februarja se je s svojim razstavni tovornjakom udeležila 9. Avstrijskega Dachkongresa.

Na njem so se predstavili s 2 m večnamenskim upogibnim strojev, na katerem so prikazali vse tri tipe upogibnih strojev (HKS-CNC, HKS-Cs in HKS-Pf).

 
 
 

Sejmi 2018