AKTUALNO

 

 Udeležba na sejmu DACH & HOLZ 2020, v Stuttgartu.  Preverite!

 
 
 

 

Dach und Holz Stuttgart 2020


Strojegradnja SAS se je predstavila na mednarodno priznanem sejmu DACH & HOLZ 2020, v Stuttgartu. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Sejem se je ponovno izkazal za enega izmed najpomembnejših kleparsko, tesarski sejem v Evropi. Predstavili smo se z zmogljivejšem in dodelanim modelom hidravličnega krivilnega stroja, ki omogoča upogibanje debelejše pločevine ter izboljšanim Ferro Rezom – škarjami za vzdolžni razrez pločevine.Upogibnim strojem HKS-CNC Profi, HKS-Cs Profi, HKS E Profi in HKS-Pf Profi lahko s povečanjem konstrukcijske in hidravlične moči povečamo maksimalno debelino upogibanja na 1,5mm za aluminij ali do 2mm za jeklo. Krivilni stroji so lahko opremljeni z škarjami, ki režejo do debeline 1,5mm jekla. Hkrati obstaja možnost dodatne opreme, kadar pozicioniramo avtomatske škarje na spodnjem delu hidravličnega stroja in s tem povečamo prostor za upogibanje na zgornjem delu stroja.

Ferro Rezo – škarje za vzdolžni razrez pločevine smo izpopolnili in tako na trg ponudili cenovno ugoden in kakovosten produkt. Škarje prečno režejo z giljotino, vzdolžno pa z tremi do petimi kolutnimi noži, ki se nastavljajo ročno in lahko režejo do debeline 1mm pločevine.

 

Cilj projekta je povečanje tržnega deleža v Evropi in zagotavljnaje konkurenčnosti na  trgu. Naložbo sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

 

 

 
 
 

SEJEM STŘECHY PRAHA - PRAGA 2019

SEJEM STŘECHY PRAHA - PRAGA 2019

Predstavitev na sejmu v Pragi je bila ponovno odlična. Letos smo se na češkem predstavili že tretjo leto zapored!

Na sejmu je sodelovalo kar 167 podjetij, ki je pritegnilo veliko število obiskovalcev iz različnih držav.

Na sejmu smo predstavili novosti naše proizvodnje!

 
 
 

Sejmi 2018